zondag 25 januari 2009

Russische Staatsbibliotheek in Moskou

En aangezien ik in de bibliotheek werk, mag een filmpje over de Russische Staatsbibliotheek in Moskou natuurlijk niet ontbreken :-)
Helaas had ik geen tijd om deze bibliotheek te bezoeken.


3 opmerkingen:

Aagje M zei

Hoi Diane,

Ik probeer ook altijd een bibliotheek te fotograferen als ik er een zie. Zo heb ik vorig jaar in Uganda twee bibliotheken op het terrein van de Orthodoxe kerk in Kampala op de foto gezet. En ook de bibliotheek van Mochudi in Botswana zit inmiddels in mijn "collectie",

Groet,

Aagje M

Diane zei

Ha Aagje

Gelukkig ben ik dus niet enige biepmiep die in het buitenland een bibliotheek bezoekt / fotografeert. Ik krijg er nogal eens verschillende reacties op. Niet dat ik er mij iets van aantrek hoor... Als je baan je hobby is dan hoef je dus nooit te werken ;-)
En kun je dus in andere landen en culturen je ook nog leuk verdiepen in je hobby. Gelukkig vonden mijn reisgenoten - gezin het in ieder geval altijd wel grappig.

Met hartelijke groet!
Diane

Aagje M zei

Diane,

We konden voor onze reis naar Uganda onze interesses aangeven. Ik ben maar niet met een bieb gekomen omdat ik niet zoveel verwachtte wat dat betreft. Anderen zaten wel meer in hun werksfeer. En wat gebeurt. Ik was de eerste die iets "werk-gerelateerds" te zien kreeg. Op onze meegereisde dominee na dan.

Groet,
Aagje M